Alle make-up producten vind je hier overzichtelijk per merk.

De merken die wij voeren zijn: Make-up Studio, Pupa Milano en Tyro Cosmetica

Klik op het merk icoon en het make-up assortiment zal zich voor dit merk openen.

Make-up merken Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Pupa Milano
  Pupa make-up. In dit gedeelte van onze webshop vindt u alle Pupa Milano make-up.

  We hebben de Pupa make-up overzichtelijk verdeelt in een aantal hoofdcategorieën, als pupa oogmake-up, Pupa lippenPupa gezichtsmake-up etc...

  Daaronder vindt u de bijbehorende subcategorieën als Pupa mascara, Pupa oogpotloden, Pupa Foundation, Pupa BB cream, etc....

  Zodat u heel overzichtelijk uw make-upproducten kunt bestellen.

  Zoekt u een Pupa make-up product dat niet meer in het normale assortiment zit, kijkt u dan eens in onze make-up outlet. Hier vindt u heel veel make-up met heel veel korting.
  Wij leveren alle  Pupa make-up snel uit eigen voorraad.
  PUPA Milano is hét trendy Italiaanse make-up merk!
  Het dochtertje van Italiaan Mr. A. Gatti kreeg in haar jonge jaren last van allergiën van de op dat moment verkrijgbare make-up. Daarom begon de heer A. Gatti in 1976 met het ontwerpen van een aantal kleine make-up beauty kitjes voor zijn dochtertje. Zijn dochtertje noemde hij altijd liefkozend Pupa. Pupa betekent letterlijk poppetje of klein meisje. Hiermee was een naam geboren die nog veel naam zou maken.
  Ondertussen heeft Pupa zich ontpopt tot een zeer professioneel make-up merk met grote internationale faam. De make-up van Pupa is innovatief en betrouwbaar door de samenstelling. Mooi, uniek en functioneel door het design. Deze originaliteit is zelfs in 1997 beloond met een Oscar.
  Wie Pupa eenmaal heeft ontdekt is verkocht!

 • Make-up Studio

  Make-Up Studio Make-Up Online Bestellen

  Make-up Studio is het Nederlandse make-upmerk, ontwikkeld door en voor visagisten.

  Binnen het assortiment van make-up Studio vindt verschillende foundationscamouflage make-upblusherspoeders voor het afpoederen, oneindig veel kleuren oogschaduws, diverse mascara'soogpotlodeneyelinerswenkbrauw make-upmake-up studio wimperslippenstiftlipglosslippotlodenglittersbronzing en highlight & shadingproducten.

  Maar ook de meest professionele make-up penselenmake-up koffersmake-up sponzenmake up tasjes en ga zo maar door.

  Kortom: Make-up Studio is het meest volwassen en complete make-up merk binnen Europa. Speciaal ontworpen voor de veeleisende professionele visagist.

  Make-Up Studio Gemaakt Door Visagisten.

  Eind jaren tachtig is in Amsterdam de basis gelegd voor de professionele make-up van Make-up Studio. In deze gespecialiseerde winkel voor professionele visagisten begon een klein team van make-up specialisten met het ontwikkelen van professionele make-up producten. Make-up Studio staat dicht bij de professional.

  Door vast te houden aan wat goed is, te luisteren naar de wensen en behoeften van de professionele make-up artiesten en te innoveren lukt het Make-up Studio de juiste trends te zetten en waar nodig te volgen. Van professionals voor professionals; in de eigen trainingsfaciliteit worden alle internationale importeurs geschoold volgens het door Make-up Studio ontwikkelde MUST Expert trainingsprogramma.

  Make-Up Studio: Hypo-Allergeen en Dierproefvrij!

  Make-up Studio beschikt misschien wel over het meest uitgebreide make-up assortiment onder de naam van één merk. Alles van zeer hoge kwaliteit en beschikbaar in een oneindig kleurenpalet met veelzijdige gebruiksmogelijkheden.

  De producten van Make-up Studio zijn hypo-allergeen en niet getest op dieren.

  Make-Up Studio: Best Verkochte Make-Up Onder Mua's en Visagisten.

  Make-up Studio is het Nederlandse make-up merk, ontwikkeld door en voor visagisten.

  Make-up Studio is het best verkochte make-up merk onder professionals zoals visagisten en make-up artiesten.

  De producten dragen comfortabel, blijven goed zitten, zijn hypoallergeen en hebben een hoge kleur pigmentatie.

  Het is dan ook niet vreemd dat bijna alle visagie opleidingen gebruik maken van de make-up van Make-up Studio. • Tyro

  Tyro Cosmetica huidverzorgingsproducten

  De TYRO huidverzorgings-lijn gebruikt het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO Cosmetica is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat om uw huid jonger te houden bereikt.

  Dankzij het door TYRO ontwikkelde revolutionaire NCPi Smart Skin System in is het zeer eenvoudig om uw huid zowel van binnen uit als buiten af te voeden. En zo u huid optimaal te verzorgen.

  MakeUp4all is met haar cosmetica webshop al meer dan 10 jaar het vertrouwde verkooppunt voor het online bestellen van uw Tyro Cosmetica.

 • Annemarie Börlind

  Annemarie Börlind is een Duits natuurcosmeticamerk. Dit merk staat voor aantoonbaar werkzame natuurcosmetica dat door innovatief en duurzaam handelen uit unieke grondstoffen wordt ontwikkeld.

  GREEN GLAMOUR

  Annemarie Börlind profileert zich als een merk met een wetenschappelijke pioniersgeest, innovatieve onderzoeken en high tech uit de natuur. “Wat ik niet kan eten, breng ik niet op mijn huid” is een kreet van oprichtster Annemarie Linder die vandaag de dag nog steeds wordt nageleefd.

  Toen het merk werd opgericht in 1955 was Annemarie Lindner al overtuigd van de werkzaamheid van de natuurlijke stoffen.

 • Academie

  Academie Scientifique de Beauté

 • BACI Wimpers

  Uitverkoop van alle BACI kunstwimpers met korting, nu per set €2,95

  BACI wimpers heeft met een collectie van meer dan 200 kunstwimpers een keuze voor elke gelegenheid. Het assortiment is opgedeeld in Glamour-wimpers, Extravagante-wimpers, wimpers van echte veren en de nepwimpers met een natuurlijke look. Of het nu gaat om een fotoshoot, modeshow, theatervoorstelling, sjiek feest, dagelijks gebruik of voor een extravagante party. Met BACI kunst-wimpers hebben wij voor elk wat wils tegen een zeer vriendelijke prijs.

  Doe je voordeel en bestel nu online deze prachtige kunst wimpers met groot voordeel. Op=op!