Pupa Milano heeft verschillende make-up producten van zeer hoogwaardige kwaliteit voor de ogen. Zoals oogschaduw en oogschaduw-paletten, mascara's, eyeliners en oogpotloden, oogprimer en diverse producten voor de wenkbrauwen.

De Pupa Milano make-up heeft een hele hoge pigmentatie(zeer sterke dekkende kleuren), dragen comfortabel op de huid en zi...

Pupa Milano heeft verschillende make-up producten van zeer hoogwaardige kwaliteit voor de ogen. Zoals oogschaduw en oogschaduw-paletten, mascara's, eyeliners en oogpotloden, oogprimer en diverse producten voor de wenkbrauwen.

De Pupa Milano make-up heeft een hele hoge pigmentatie(zeer sterke dekkende kleuren), dragen comfortabel op de huid en zijn hypo-allergeen.

Meer

Pupa Ogen Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Pupa Mascara

  Pupa Milano heeft diverse mascara's haar make-up assortiment. Zo is er voor iedereen de juiste Pupa mascara te vinden.

  Hieronder vindt je het complete aanbod van alle Pupa Mascara's, inclusief de mascara aanbiedingen en de mooie Pupa mascara-kitjes.

  Alle Pupa Milano mascara's zijn geschikt voor contactlens-dragers.

 • Pupa oogschaduw

  Pupa Milano heeft schitterende oogschaduw in haar make-up assortiment. Deze oogschaduws zijn zowel in mooie Pupa mono verpakkingen, als in diverse samengestelde Pupa oogschaduw-paletten verkrijgbaar. Allemaal hebben ze één ding gemeen, ze dragen comfortabel en hebben een hele hoge pigmentatie zo als je van Pupa Milano bent gewend.

 • Pupa eyeliners

  Pupa Milano heeft diverse eyeliners in haar make-up assortiment. Van Extra Black tot de meest intense kleuren, voor de meest perfecte oog opslag. Pupa heeft ook diverse waterproof eyeliners.

 • Pupa oogpotloden

  Pupa Milano heeft diverse oogpotloden in haar assortiment. Van intense black tot citroen groen. Met name in de Pupa Multiplay serie vindt u een ruime keuze van prachtige en intense kleuren, welke door de zachte structuur zeer eenvoudig zijn aan te brengen.

 • Pupa wenkbrauwen

  Pupa Milano heeft een aantal prachtige make-up producten ontworpen speciaal voor de wenkbrauwen. Zoals de wenkbrauw-gel, wenkbrauw-creme, wenkbrauw-potloden en highlighters en een schitterende wenkbrauw-set. Als het aan Pupa ligt is geen reden meer om geen mooie perfecte wenkbrauwen te hebben.

 • Pupa oogprimers

  Pupa Milano heeft een tweetal primers speciaal voor de ogen in haar make-up assortiment. Beide oogprimers zorgen voor een goede hechting met de oogschaduw, zo blijft je oogschaduw betere en langer zitten. De ene primer heeft als extra een liftende werking en de andere primer van Pupa zorgt voor een verlichtende oog-opslag.