Tyro Cosmetica huidverzorgingsproducten

De TYRO huidverzorgings-lijn gebruikt het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO Cosmetica is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat om uw huid jonger te houden bereikt.

Dankzij het door TYR...

Tyro Cosmetica huidverzorgingsproducten

De TYRO huidverzorgings-lijn gebruikt het beste wat de wetenschap en natuur te bieden hebben. De filosofie van TYRO Cosmetica is dat de huid niet alleen van buiten, maar ook van binnenuit verzorgd moet worden. Alleen dan wordt het optimale resultaat om uw huid jonger te houden bereikt.

Dankzij het door TYRO ontwikkelde revolutionaire NCPi Smart Skin System in is het zeer eenvoudig om uw huid zowel van binnen uit als buiten af te voeden. En zo u huid optimaal te verzorgen.

MakeUp4all is met haar cosmetica webshop al meer dan 10 jaar het vertrouwde verkooppunt voor het online bestellen van uw Tyro Cosmetica.

Meer

Tyro Er zijn geen producten in deze categorie.

Subcategorieën

 • Tyro Aanbiedingen
 • Tyro Intense

  De volle en rijke crèmes in de TYRO Intense lijn zijn specifiek ontwikkeld voor de droge en veeleisende huid. De actieve ingrediënten helpen de natuurlijke barrière van de huid te herstellen en de vochtbalans te optimaliseren. Voor een zachte, gehydrateerde huid met een comfortabel gevoel.

 • Tyro Nutraceutials

    Met TYRO Nutraceuticals vult u uw dagelijkse voeding optimaal aan. Deze 'super' voedingssuplemeneten helpen voor een goede gezondheid en een perfect gevoede huid. Zo helpen antioxidanten om het lichaam en de huid te beschermen tegen schadelijke vrije radicalen. TYRO ORAC 10.000 Superfood bevat maar liefst 10.000 ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity, een meeteenheid voor antioxidanten) in 1 eenvoudig in te nemen capsule. Voor een optimaal anti-ageing effect kunt u ORAC 10.000 Superfood combineren met TYRO Supreme Anti-Age, een uniek samengesteld anti-ageing supplement voor natuurlijke huidverjonging en blijvende schoonheid van binnenuit. TYRO Ultimate Purifying met SoyLife® is speciaal voor een vette of gecombineerde huid met onzuiverheden ontwikkeld. SoyLife® helpt stofwisselingsprocessen die belangrijk zijn voor de huid te reguleren en in balans te brengen.   De Tyro Nutraceutials maken dee uit van het Tyro NCPi Smart Skin System

 • Tyro Superior Anti Age

  Houd uw huid jong! Superior Anti-Age, een lijn van superieure anti-age huidverzorgingsproducten om zichtbare tekenen van huidveroudering aanzienlijk te verminderen. De Superior Anti-Age crèmes en serums bevatten Phytoceuticals en ultra geavanceerde ingrediënten, die niet alleen in alle lagen van de opperhuid, maar zelfs tot op het niveau van het papillaire dermis het huidverbeterend proces ondersteunen. Uw huid leert zichzelf buitengewoon goed te herstellen, beschermen en vernieuwen. Met TYRO reactiveert u het natuurlijk vermogen van uw huid om er gezond en stralend uit te zien.         

 • Tyro Cleansing

  TYRO presenteert een range van milde, effectieve producten voor de dagelijkse reiniging van het gelaat. Zijdezachte formules zorgen voor een gevoel van luxe en ontspanning en verwijderen make-up en onzuiverheden in een handomdraai. De huid voelt na gebruik schoon, fris en zacht aan en is perfect voorbereid op de volgende stap in de dagelijkse huidverzorging.              

 • Tyro Repair

    Iedere huid is uniek en in elke fase van het leven verandert de huid mee. Specifieke behoeften, zoals een verslapte huid, huidverkleuringen en een onzuivere en onrustige huid, vragen om gespecialiseerde producten. TYRO Repair is een range van baanbrekende producten om in deze specifieke behoeften van de huid te voorzien. Voor een subliem verzorgde, gezonde en egale huid. Met TYRO creëert u de perfecte huid.      

 • Tyro Whitening

  Hyperpigmentatie is een veelvoorkomend huidprobleem. Uit onderzoek blijkt dat een onegale huidskleur gezien wordt als één van de kenmerken van een verouderde huid.TYRO creëerde een range van teint verhelderende producten voor de ultieme metamorfose van de huid. Ingrediënten die het melanogenese proces reguleren, verbeteren de tekenen van hyperpigmentatie, niet alleen aan de oppervlakte, maar ook in de diepere huidlagen. Geformuleerd met huideigen lipiden en intensief hydraterende ingrediënten om de glans en helderheid van de huid te optimaliseren. Onthul een perfecte, gelijkmatige en stralende huid.    

 • Tyro Anti Age

   Ruim 25 jaar heeft TYRO geavanceerde huidverzorgingsproducten ontwikkeld met een team van farmaceuten, dermatologen en voedingsdeskundigen. Deze tijdloze formules, met stimulerende werkstoffen van topkwaliteit, zijn geïnspireerd door de natuur en bevatten wetenschappelijk bewezen ingrediënten voor uitstekende resultaten. TYRO Anti-Age biedt weldadige en luxe oplossingen voor de veeleisende huid. De formules hydrateren, zijn rijk aan anti-oxidanten en herstellen en beschermen de huid om haar in optimale conditie te brengen. Voor een mooie, gezonde en stralende huid.    

 • Tyro Hydrate

  De crèmes in de Hydrate range zorgen voor hydratatie en optimale bescherming van de huid. De actieve ingrediënten helpen de natuurlijke huidbarrière te versterken en de vochtbalans te optimaliseren. Droogtelijntjes verdwijnen en de huid voelt superzacht aan. Voor een gezonde en stralende huid.           

 • Tyro Purify (acne)

        De producten in de TYRO Purify lijn zijn speciaal ontwikkeld voor de complete verzorging van de vette of gecombineerde huid met onzuiverheden.  De milde formules en actieve ingrediënten verzachten en kalmeren een onrustige huid. Voor een frisse, zachte en mooie huid.      

 • Tyro Body

    TYRO ontwikkelde een collectie van verzorgende bad en body producten voor dagelijkse verwenmomenten. Luxe bad en douche gels met een ontspannend effect voor een zachte, schone huid. Probeer ook de voedende en verzachtende milk en lichaamsolie voor een extra hydratatieboost.              

 • Tyro Gents

    TYRO ontwikkelde een speciale huidverzorgings lijn voor mannen, genaamd: TYRO Gents. Complete verzorging met effectieve producten, prettig en eenvoudig om te gebruiken. Voor een goed verzorgde, gehydrateerde en beschermde huid. Rijk aan antioxidanten, die helpen vrije ra- dicalen te bestrijden en zichtbare tekenen van huidveroudering te voorkomen.            

 • Tyro Exfoliate

  De peeling en scrub in de TYRO Exfoliate lijn zorgen door milde exfoliatie voor een verbluffend zachte huid. De perfecte basis voor het gebruik van de dagelijkse huidverzorging.              

 • Tyro Mask

  Revitaliseer, stimuleer en voed de huid met een masker uit de TYRO Mask lijn.Voor een mooie en stralende huid.   

 • Tyro Tinted

  Ontdek TYRO Tinted voor hydraterende verzorging met een transparante dekking, die de huidteint subtiel corrigeert. Voor een mooie, gezonde uitstraling en een comfortabel aanvoelende huid.              

 • Tyro Handverzorging
 • Tyro Massage
 • Tyro Miniaturen